Včeraj smo na facebooku zasledili zapis slepega humorista Sebastjana Kamenika, kateri nas je resnično šokiral. Iz Zavoda republike Slovenije so mu kot ponudbo za delo poslali voznik avtobusa.

Njegov zapis na facebooku nas je tudi nasmejal, saj se je na račun Zavoda dobro pošalil:

ZAVOD ZA ZAPOSLOVANJE RS HVALA VAM IN VSAKA VAM ČAST!

Ravno kar sem prejel povabilo zavoda za zaposlovanje republike Slovenije, da me vabijo na razgovor za službo. Sprašujejo me, če bi si želel postati šofer avtobusa.

Kako vedo, da je to moja želja že od malih nog, me res tako dobro poznajo, ali pa so jim mojo željo zaupali preko Polesove ddaje DAN NAJLEPŠIH SANJ na POP TV?

Razmišljam kdo od mojih prijateljev je bil tako dober, da je razkril to mojo res veliko željo za katero sem bil prepričan, da se mi ne bo nikdar uresničila in sem jo pokopal globoko v sebi.

Hvala vam uslužbenci zavoda za zaposlovanje, ker ne vidite mojega hendikepa, ampak dajete vso pozornost mojim neverjetnim sposobnostim in mi kljub slepoti dajete možnost in priložnost, da bom morda, če bom izbran lahko opravljal poklic, ki sem si ga želel opravljati vse svoje življenje!

Aja, če slučajno ne bom izbran, me obvestite prosim, če je možnost, da postanem strojevodja, zadnje čase se veliko vozim z vlakom in mi tudi ta poklic zbuja neverjetne želje in skomine, da bi ga opravljal. Ne ponujajte mi pa delovno mesto pilota, ali kapitana ladje, ta dva poklica me ne veselita. HVALA ZA RAZUMEVANJE!

Mi tu nimamo več kaj dodati. 🙂