Leto je skoraj minilo. Pred nami je še le nekaj dni, ko bomo spet zamenjali koledar in tako začeli novo leto. Z vami smo približno pol leta oziroma preko socialnih omrežij že več kot eno leto. V tem času smo naredili ogromno na promociji slepih in slabovidnih v Sloveniji in drugod. Ob koncu leta pa objavljamo še nekaj statističnih podatkov iz naše spletne strani.

 

Drevesce

Skupno je stran prejela 11701 obiskovalcev od prvega zagona pa do danes. Največ obiskovalcev je bilo na strani 24. septembra – bilo jih je 2101. Največkrat ste prebrali članek o neljubem dogodku Sabine v trgovini Harvey Norman z njenim psom vodičem Baronom – članek je dosegel skoraj 4000 ljudi. Med brskalniki pa prevladuje Google Chrome, tega je uporabljalo kar 52% obiskovalcev.

Naši plani v naslednjem letu so povezovanje vseh ljudi – slepih in slabovidnih z vsemi ostalimi. To smo delali že do zdaj preko facebook skupine, ampak se bomo s tem v naslednjem letu ukvarjali še bolj intenzivno z organizacijo raznih ogledov ter udeležbo na dogodkih. Eden izmed njih bo že januarja, ko si bomo ogledali snemanje serije Reka ljubezni.

Ker je to zadnji članek v letošnjem letu, bi vam radi za konec zaželeli vesele praznike, da jih boste preživeli v krogu svojih najdražjih in da bodo vse slabe stvari z novim letom pozabljene. Kjerkoli že boste, srečno! Ter veselo, zdravo in polno pozitivnosti v letu 2018!

P.S.: Jutri ne pozabite na naš prispevek iz Zagreba na televiziji HRT 1 ob 11 uri dopoldne.

Miha, Luka in Atos.