Prihajajoči vikend bo bolj ali manj oblačen in deževen. Posledično pa to pomeni, da se bomo zadrževali bolj v notranjih prostorih kot zunaj. In da vam ne bo dolgčas, smo pripravili seznam nekaterih iger, v katerih se lahko preizkusite.

 

1. Top speed

Avtomobilistična igra. Lahko tekmujete sami (podirate časovne rekorde) ali pa proti drugim tekmovalcem. Na voljo imate kar nekaj prog v različnih državah. Igra je opremljena z avdio vodičem, saj vas usmirja, kdaj morate zaviti. Brezplačno si jo lahko prenesete na tej povezavi.

 

2. Q9 Action Game

Igra, kjer potujete skozi 4 svetove. Da pa je vse skupaj nekoliko oteženo, se morate boriti proti različnim živalim kot so gorile, volkovi, medvedi… Glavna naloga je, da se Q9 vrne nazaj domov, saj je ta doživel nesrečo in je pristal na zemlji. Torej, kot ste sedaj ugotovili iz opisa je Q9 malo nečloveško bitje. Igra je res zelo dobra zato jo priporočam vsakemu da jo preizkusi! Brezplačen prenos je na voljo tukaj.

 

3. RS Games

Za vse ljubitelje namiznih iger v računalniški obliki. Tekmujte v popularni igri “Uno”, monopoly, potapljanje ladij… Igrate lahko z roboti ali proti drugim igralcem iz celega sveta. Prenos klienta in brezplačno registracijo opravite na tej povezavi.

 

4. Showdown

To je igra, podobna namiznemu tenisu, le da je ta malo prilagojena. Cilj je, da z zvečeno žogico poskušamo zadeti gol nasprotnega igralca. Če žogico nasprotnik prestreže, jo on poda nazaj in prav tako ne sme iti v gol. Brezplačen prenos tukaj.

 

5. Freedom Millionaire

Se spomnite priljubljenega kviza, katerega je vodil Jonas Žnidaršič. Če takrat niste imeli dovolj poguma za sodelovanje, se lahkov znanju preizkusite zdaj. Opomba: Vprašanja so v angleškem jeziku! Prenos igre.

 

Vse zgornje igre so namenjene slepim in slabovidnim osebam, saj so to avdio igre, kar pomeni, da so opremljene le z zvokom. Lahko pa kakšno igro preizkusite tudi tisti, ki vidite normalno, da se malo postavite v življenje slepe osebe, kako doživlja svet. 🙂