23. januarja bodo v Centru Iris organizirali dan odprtih vrat. Ste se kdaj vprašali, kaj vam v življenju pomeni največ? Na to in še vrsto drugih vprašanj ter ugotovitev vam bodo na Centru Iris odgovorili prav na ta dan. Objavljamo uradno vabilo:

Logo Center Iris

Kaj v življenju pomeni največ: zaposlitev, izobrazba, glasba, varnost, sreča, zdravje, denar, družina, šport, prijatelji, uspeh, zadovoljstvo, samostojnost?

Odgovore na to vprašanje, ki si ga pogosto zastavljajo tudi slepi in slabovidni mladostniki,  bomo skušali osvetliti na dnevu odprtih vrat Centra IRIS, ki bo v torek, 23. januarja 2018, ob 10. uri.

V Centru IRIS se trudimo izobraževati in usposabljati mladostnike z  uresničevanjem  potreb in potencialov vsakega posameznika, s čimer povečujemo možnosti za njihovo kakovostno življenje v času šolanja in po njem.

V razmislek …

Smo dovolj samostojni za opravljanje poklica?
Kaj vse se moramo naučiti v času šolanja?
Kaj nas osrečuje in kako uresničujemo naše življenjske cilje?
Zakaj je za nas pomembna samostojnost in neodvisnost?
Kako se vključujemo v družbo?
Kako uresničujemo vse svoje potenciale? …

Program

10.00—11.30: razgovor o temi
11.30—13.00: prikaz dejavnosti

Veseli bomo vseh, ki vas zanima omenjena tematika ter področja našega dela, ste slepa/slabovidna oseba, njen starš ali se pri vašem poklicu srečujete s slepimi in slabovidnimi.

Prosimo, da vašo prisotnost potrdite v tajništvo Centra IRIS do petka, 19. 1. 2018 (telefon 01 2442 750 ali elektronska pošt: info@center-iris.si ).