A1 Slovenija je naročniško ponudbo za slepe in slabovidne podaljšal do 31.12.2018. Vsak, ki ima člansko izkaznico Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije je upravičen do 20% popusta na mobilne naročniške pakete Svobodni.

A1 Slovenija logo

Vsi paketi Svobodni vključujejo neomejeno komunikacijo v sloveniji, razlikujejo se v količini zakupljenega prenosa podatkov v domačem omrežju, v območju EU/EEA ter v Srbiji in Makedoniji. Paketa Svobodni 60 GB in 100 GB pa vključujeta tudi komunikacijo iz slovenije v EU/EEA ter v svetovne partnerske države in med gostovanjem v Srbiji in Makedoniji.

Najcenejši paket Svobodni je s popustom na voljo za 15,99 €, ta pa vključuje 20 GB podatkovnega prenosa v sloveniji ter 6 GB v EU/EEA državah. Najdražji paket Svobodni pa s popustom za 31,99 € prinaša kar 100 GB prenosa podatkov v sloveniji, 12 GB v EU/EEA državah, 2 GB v Srbiji in Makedoniji, 300 minut pogovorov iz slovenije v EU/EEA ter svetovne partnerske države in 2000 minut pogovorov in SMS sporočil v primeru, da gostujemo v Srbiji ali Makedoniji.

Za dodatnih 10€/sim lahko enostavno dodate družinskega člana in tako v primeru deljenja naročniškega paketa oba plačujeta manj. Na vsak paket Svobodni je možno dodati člana za 10€, a največ članov je možno dodati na paket z 100 GB interneta v sloveniji – kar do 4 sim kartice. Več o ponudbi si lahko preberetetukaj.

Ali je omenjena ponudba res ugodna?

Če boste telefon kupili na obroke, je izbira omenjenih paketov odlična opcija, saj lahko pri nakupu uporabite vrednotnico in si na ta način zmanjšate mesečni obrok. Če pa telefon najraje kupite v prosti prodaji, pa obstajajo bistveno cenejši paketi, kateri ponujajo ogromno količin za komunikacijo in prenos podatkov. Dva operaterja, ki za malo denarja ponujata veliko sta Hofer telekom (Hot) in Bob.