A1 Slovenija je včeraj objavil prenovljeno ponudbo paketov Svobodni. To velja tudi za slepe in slabovidne uporabnike, kateri z veljavno izkaznico Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije pridobite 20% popusta na mesečno naročnino. Paketi so že vključevali neomejeno komunikacijo v Sloveniji (minute in sporočila).

A1 Slovenija logo

Paketom se je v Sloveniji povečala količina prenosa podatkov. Paket Svobodni 20 GB po novem vključuje 30 GB prenosa podatkov, paket 40 GB vključuje 50 GB, paket 60 GB vključuje 80 GB in največji paket namesto 100 GB vključuje 120 GB prenosa podatkov v Sloveniji ob nespremenjenih cenah. Količina prenosa podatkov med gostovanjem v EU/EEA se ni spremenila, od najmanjšega do največjega paketa vključujejo 6, 8, 10 in 12 GB.

Je pa tu še ena novost, nad katero boste navdušeni svetovni popotniki. Vsi obstoječi in novi naročniki prejmete še 1 GB prenosa podatkov v izbranih državah izven Evropske Unije, če postanete naročnik do 31. junija 2018. 1 GB dobite na kateremkoli paketu Svobodni, kateri so omenjeni zgoraj. Skupno je na seznamu 34 držav, med njimi so ZDA, Kanada, Mehika, Turčija, Kitajska, Japonska, Rusija, Južna Koreja – za podroben seznam pa obiščite njihovo uradno spletno stran.

Če vzamemo najnižji paket, bomo za 15,99€ (upoštevan popust za slepe in slabovidne) na mesec dobili neomejeno komunikacijo v Sloveniji, 30 GB prenosa podatkov v domačem omrežju, 6 GB med gostovanjem v EU/EEA in 1 GB prenosa podatkov, če nas pot zanese izven Evropske Unije. To se pa ne sliši tako slabo, a ne? 🙂

Za uveljavitev popusta za slepe in slabovidne je pogoj vezava za 2 leti.