Splošni pogoji in pravila

Na tej strani so objavljeni splošni pogoji in pravila za uporabo naše spletne strani. Le-ti veljajo za obiskovalce kot tudi za avtorje prispevkov in ostalih vsebine.

 

Prispevki

  1. Prispevki, ki so objavljeni na naši spletni strani (blindportal.si) so avtorsko zaščiteni. To pomeni, da je članek napisal oziroma pripravil za objavo urednik spletišča in je to njegova last ali last tretje osebe, s katero smo dogovorjeni sami.
  2. Fotografije in videi, ki so objavljeni na naši spletni strani so prav tako naša last, razen, če ni to drugače navedeno.
  3. V primeru, da članek in/ali fotografija ali video ni naša last, je pod člankom, fotografijo/video naveden vir, iz katerega mesta je bilo gradivo pridobljeno.
  4. Naše lastne članke in/ali fotografije ali video je dovoljeno objavljati na drugih spletnih straneh pod pogojem, da navedete vir, da ste vsebino pridobili pri nas.
  5. Avtorji člankov niso dolžni razkriti svoje identitete pri posameznih vsebinah, prav tako pa uredniki spletišča ne posredujejo podatkov tretjim osebam v primeru, da želi biti avtor anonimen.
  6. Prispevki se pišejo v Slovenskem jeziku. Druge jezike, kot so angleščina, hrvaščina ali nemščina se jih lahko uporablja le pri citatih.
  7. V primeru, da nam tretja oseba (ki ni urednik ali kakorkoli povezana z lastništvom/skrbništvom naše spletne strani) posreduje svoj prispevek ali zgodbo za objavo, za njene morebitne posledice ali posledice ostalih tretjih oseb ne odgovarjamo. Vse zgodbe, za katere nam pisno po elektronski pošti ali drugih virih dovolite objavo, ste privolili na lastno odgovornost.

 

E-novice

  1. S prijavo na e-novice se strinjate s tem oziroma nam dovoljujete pošiljanje e-novic vsaj enkrat mesečno. V izredni situaciji se lahko zgodi, da na mesec prejmete več sporočil iz naše strani.
  2. Vašega elektronskega naslova ne posredujemo nobeni tretji osebi. Da ste prijavljeni na e-novice vemo samo administratorji spletne strani in vi sami.
  3. Če ne želite prejemati e-novic, se lahko kadarkoli odjavite.

 

Opomba: Splošni pogoji in pravila se lahko spremenijo kadarkoli, brez predhodnega obvestila.